Första tävlingen utan pappa :-)))))

Efter att ha varit sjuk i ca tre veckor, så blev jag piggare endast två dagar innan finalen,jag och min morbro Melke tränade i två dagar innan finalen på Stockholm mini tour. Till råga på allt har jag varit sjuk i ca 3 veckor ( ett elakt virus som inte släppte taget om mig) så gick även min driver sönder på sista träningen, så förutsättningarna var inte optimala. Sjuk och utan min driver.

Jag har även tappat ca 4 kg i vikt vilket är mycket för min kropp så med helt ny driver,regn,storm och hagel lyckades jag knipa en femteplats vilket gjorde att jag slutade på tredje plats  totalt på order of Merit vilket jag är mycket nöjd med då jag är yngst i hela startfältet :-)

Längd har ingen betydelse allt handlar om närspel , många en puttar gjorde att jag kan tävla med äldre spelare :-) längen kommer sen (förhoppningsvis)
flickor-klass-1-2014

 

 

Tredje plats på ORDER OF MERIT  :-)

Tredje plats på ORDER OF MERIT :-)

Här e min score på Troxhammar gk

Order of Merit Slutresultat

http://www.sgdf.se/start/idrott/juniortavlingar-2014/sgdf-mini-tour/order-of-merit

Bana: 12-hålsbanan TÄVLING
HÅL 1 2 3 4 5 6 7 8 9 UT 10 11 12 13 14 15 16 17 18 IN TOT
PAR 4 4 3 4 3 4 3 4 4 33 3 4 5 12 45
R1 5 6 4 5 4 6 3 6 5 44 4 6 6 16 60
NETTO 2 2 2 3 2 1 3 1 3 19 2 2 2 0 0 0 0 0 0 6 25

Pappa var på kärleks semester i Venedig och kunde inte följa med istället var det farfar Samuel och farbror Rani som körde mig till tävlingen, farbror Rani kan inget om golf så när han bad mig göra armhävningar på ranchen så tyckte jag att han var konstig, jag fick förklara att golf handlar inte om styrka utan om teknik och känsla. Eftersom Rani även är involverad i www.assyriskaunited.se och har varit ledare innan så visste han vilka knappar han skulle trycka på för att få mig topp inspirerad.

Efter att ha kommit i mål så fick jag hoppa in i bastun för att torka, alla min kläder var dygn blöta, Jag har iallafall lärt mig att från och med nu skall jag sköta min egen packning :-)
Bastu Samuel + kläder i bakgrunden

Jag kom i shorts och t-shirt utan paraply och handduk, här märkte jag direkt att pappa saknades då varken farfar eller farbror har koll på läget, regnet som öste ner va inte från denna värld , det haglade och blåste, jag var sämst klädd i hela fältet, men eftersom farbror hade taggat mig till att bli RAMBO så kunde inget bita på mig, det enda som verkligen störde mig var att jag inte kunde torka av klubborna innan jag slog så att klubborna hela tiden föll ur mina händer.

regn

regn

hemskt

hemskt

mardröm

Här ligger jag i sägnen sjuk i ca tre veckor :-(((

sjuk

Nu har inga tävlingar tills September, SYDAFRIKA nästa :-=)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.