Efter era önskemål ……Videologg.

IMAG1393Eftersom jag har fått en massa mail om att jag skall ha videologg på en golfrundoe så bestämde pappa sig att filma en tävling på Mini Touren i Stockholm. Denna tävling spelades på Ingarö GK på deras skogsbana, jag var återigen yngst i hela startfältet. Tävlingen spelades i kraftig blåst från röd tee, Jag spelade inte alls bra utan gjorde nog en av mina sämre insatser, Jag slutade ändå på övrehalvan.

Hålen var långa och jobbiga. Hade nog behövt spela in mig på banan, det hade regnat jätte mycket natten till tävlingen vilket gjorde att det inte fanns något rull på banan, inte fördel mig som inte slår långt, min driver går ca 120m, men jag lyckades ända spela på 10 eller 11 över par.

tryck på länken….

MINI TOUREN INGARÖ GK

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.